January 27, 2024

Ashtanga Yoga Ljetni Intenziv (11.-17.07.23.)

Ovo ljeto posveti se sebi i provedi 7 dana intenzivno vježbajući jogu. Uz vodstvo visoko kvalificiranog učitelja produbi svoju joga rutinu te ju oplemeni izučavanjem drevne jogijske filozofije! Za ljubitelje ashtanga stila, ovo je prilika za inspiraciju i korak dalje u praksi.

Voditelj:
Ross je predani ashtanga yoga praktikant, kojeg nakon uspješne prošlo godišnje radionice, ponovno ugošćujemo. Ross jogu vježba i predaje preko 20 godina. U svojim 30-ma, tadašnje treninge borilačkih vještina, zamijenio je redovnom praksom ashtanga joge. Strast prema Ashtangi, odvela ga je više puta u posjete Indiji, točnije njegovoj mentorici Saraswati. Ross je generalno poznat kao ne-dogmatičan učitelj, koji će vas poduprijeti na jogijskom putu, prepoznavajući vaše potrebe. Trenutno vježba 4. seriju ashtanga joge. Sposoban je predavati Osnovnu, Srednju i Naprednu seriju, stoga će ovih 7 dana biti idealno za sve razine. Ipak, za prisustvovati, potrebno je biti upoznat s osnovnim ashtanga slijedom (Pozdravi Suncu i Stojeće posture). Vaš prvi Mysore s Rossom će vjerojatno proći kao opservacija i pokoji verbalni savjet. Za maksimalan efekt, uvjet je barem 3x dolaska na Mysore sat. Ako želite samo prisustvovati filozofskom dijelu, plaćate radionicu zasebno.

Svako jutro, održavat će se Ashtanga Mysore satovi, gdje će svaki od polaznika dobaviti upute 1:1. Na dan odmora, u subotu, bit će predavanje o Yoga Sutrama Patanjalija.
Datum: 11.-17.07.2023.
Mysore ulaz: 07:30 – 08:30 am

250 eur – 7x dana (uključena Sutra filozofija)
200 eur – 5x Mysore satova
150 eur – 3x Mysore sata
Sutra Filozofija radionica – 30 eur

prijave na mob/WhatsApp + 385 98 257 942 ili mail; ananda.split@gmail.com *Vaše mjesto je rezervirano uplatom punog iznosa odabranog programa. Otkazivanja s punim povratom novca su moguća do 15 dana prije početka radionice. Otkazivanja poslije navedenog datuma iznose 50% povrata.

RECENT POSTS