Program

Bilo da ste početnik ili iskusni vježbač, sigurni smo da ćete pronaći program koji odgovara Vašim potrebama. Prvi sat je uvijek besplatan. Za dodatne informacije pogledajte raspored ili nam se obratite putem maila ili telefona. Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i preporučiti Vam odgovarajući program!

Prvi sat besplatan!

Dođite na ABC/INTRO CLASS bez obaveza i upoznajte se s osnovama joge!

Bazirana na prakticiranju asana, postavljenim u fiksnom slijedu. Karakteristika vinyasa metode jest svjesno vezanje daha i tjelesnog pokreta kao jednu istodobnu radnju. Vinyasa pokreti se izvode pri ulasku i izlasku iz položaja, odnosno između asana. Pojačanim usmjeravanjem na dah, praktikant traži ispravna tjelesna poravnanja u svakoj od asana. Jednom kada su tijelo, dah i um pravilno usklađeni, pojedinac i praktično upoznaje termin bandha. Bandhe su energetska komponenta prakse gdje se balansiraju dvije suprotne sile-ulazna prana i silazna apana. Na tjelesnom nivou, kultivirana energija pridodaje mekoći prakse te umanjuje umor mišića. Ploveći na energetskom valu, praksa poprima meditativni aspekt te se događa interna transformacija.

Fokusirana na područje oko kukova, yin joga je pasivne naravi. Poze se rijetko izmjenjuju, no zadržavaju se po nekoliko minuta. Koncentracija je radije na vezivna tkiva umjesto mišićnog. Gradi strpljenje te ima restorativni učinak. Preporučena je svima.

NAPOMENA: yin yoga satovi održavaju se u periodu 01.04 – 01.12.

Kombinacija kineziologije, terapeutskih vježbi i vinyasa flowa. Potencijalno naporni i opasni položaji su izbačeni, pa je ovo idealan sat za one sa zdrastvenim stanjem, ozljedama ili jednostavno za one koji se žele opustiti, ali ipak zadržati dobiti joge u blagoj atmosferi. Sat vodi dipl. kineziologinja.

Svi pokreti tijela koji se kreću unazad od centra se nazivaju zavojima. Kako  podosta studenata nalazi poteškoće u zavojima, otvorili smo zasebni sat gdje ćemo uz opušteniju atmosferu moći razgledati i probati ovu vrstu asana. Sat nije referiran određenom stilu joge, već je fokusiran na vježbama za stabilizaciju kralježnice te produbljivanju pokreta unatrag. Korsiti se više vrsta istezanja (aktivno, dinamično, pasivno, izometrično). Drugi dio sata je rezerviran za vježbanje inverzija i oslobađanje straha uz asistencije učitelja. Student starta sa baznim stojem na glavi te poslije napreduje na stoj na podlakticama te stoj na rukama.

Raspored

Odabrali ste svoj program? Odlično! Pogledajte termine u rasporedu!

Raspored

Kontakt

Kontaktirajte nas ako ste odabrali svoje termine ili jednostavno trebate više informacija, savjet i pomoć pri odabiru!

Kontakt

Česta pitanja

Ukoliko niste sigurni koji stil će Vam odgovarati, posavjetujte se s našim učiteljima.

Česta pitanja