Program

Bilo da ste početnik ili iskusni vježbač, sigurni smo da ćete pronaći program koji odgovara Vašim potrebama. Prvi sat je uvijek besplatan. Za dodatne informacije pogledajte raspored ili nam se obratite putem maila ili telefona. Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite i preporučiti Vam odgovarajući program!

Prvi sat besplatan!

Dođite na ABC/INTRO CLASS bez obaveza i upoznajte se s osnovama joge!

Dinamični stil joge. Glavna karakteristika jest vezanje daha s pokretom (vinyasa). Sastoji se od niza položaja (asana) te tranzicija između položaja (vinyasa). Prakticira se postepeno, dodavajući studentu novi položaj, kako savlada prethodni.  Kombinacija specifičnog daha vezanog za pokret budi ”unutarnju vatru” te tako pročišćava organizam, te umiruje um. Prakticira se u Mysore stilu te u obliku vođenog sata. Mysore Ashtanga stil je sat koji nije vođen, već student vježba zasebno svoju sekvencu uz nadzor i asistencije učitelja. Vođeni satovi Ashtange služe da bi se memorizirala sekvenca (serija), gdje učitelj broji vinyase, a studenti prakticiraju u istom tempu. Ukoliko se odlučite za prakticiranje ove metode, uvodni sat je OBAVEZAN. Više o Ashtangi pročitati ovdje.

Fokusirana na područje oko kukova, yin joga je pasivne naravi. Poze se rijetko izmjenjuju, no zadržavaju se po nekoliko minuta. Koncentracija je radije na vezivna tkiva umjesto mišićnog. Gradi strpljenje te ima restorativni učinak. Preporučena je svima.

Sat za apsolutne početnike ili za one koji žele laganiji tempo. Na ovom satu ćemo se upoznati sa baznim asanama (položajima) kao i s Pozdravima Suncu, te naučiti kako modificirati praksu prema vlastitiom kapacitetu. Pri kraju sata se izvodi kratka vježba disanja te se student upućuje na daljnje satove. Trajanje sata je 45 min.

Svi pokreti tijela unatrag (ekstenzija) čine backbending. Ovaj sat nije referiran određenom stilu joge, već je fokusiran na vježbama za stabilizaciju kralježnice te produbljivanju pokreta unatrag. Korsiti se više vrsta istezanja (aktivno, dinamično, pasivno, izometrično). Nakon zajedničke pripreme/zagrijavanja, studenti rade individualno.

Raspored

Odabrali ste svoj program? Odlično! Pogledajte termine u rasporedu!

Raspored

Kontakt

Kontaktirajte nas ako ste odabrali svoje termine ili jednostavno trebate više informacija, savjet i pomoć pri odabiru!

Kontakt

Česta pitanja

Svakako pogledajte često postavljanja pitanja u kojima ćete naći i upute za početnike te dodatne informacije o prakticiranju joge!

Česta pitanja