voditelj

Jelena Lizde

Voditeljica joga studija, certificirani Yogasana učitelj, a prije svega predani praktikant. Yoga je njen životni stil, razlog zbog kojeg se budi i ono u čemu je pronašla smisao. Joga asane doživljava kao idealan alat za rad na sebi. Svako jutro prakticira ashtanga yogu, koju s jednakom strašću i podučava. Godišnje odlazi u jugoistočnu Aziju, gdje posjećuje svoje učitelje i tako proširuje znanje. Prakticirala je s mnogim yoga velikanima i studijima u svjetskim metropolama zbog čega dobro poznaje standard kvalitetnog učitelja. Svoj učiteljski certifikat je stekla na Tajlandu 2015-te, no smatra da za učitelja papir nije toliko bitan, koliko čvrsta disciplina i iskustvo predavanja.

.

 

Posebnost Jeleninog podučavanja su definitivno asistencije te prepoznavanje individualnih potreba. Njeni satovi nisu kao u uobičajenim joga studijima gdje je zastupljen modul ‘’one size fit’s all’’. Jelena predaje u formatu individualnog pristupa u grupi – poznat kao Mysore stil vježbanja. U ovom modulu, praktikantu je moguće dati specifične upute za njegov nivo prakse. Osim joge, Jelena je i cert. maser tajlandske masaže, te jako dobro poznaje anatomiju čovjeka zbog kojeg znanja, svoje studente asistira efikasno i s osjećajem.

Na Jeleninim satovima ćete definitivno pomaknuti svoje granice. Često se događa da student uspije izvesti asanu, unatoč što je prethodno mislio da je nemoguće. Jelena će vas potaknuti na napredak i da uvidite vlastiti potencijal koji je generiran iznutra. Iako joj je glavni stil Ashtanga joga, također predaje manje formalne, tematske satove za promicanje mobilnosti. Svaki tjedan se izmjenjuju zabavni sadržaji poput Inverzija, Zavoja i Otvaranja kukova.